lauantai 25. joulukuuta 2010

Marraskuun kuvia


Löysin nämä kuvat kameran muistikortista, kun siirsin niitä tähän uuteen tietokoneeseeni. Niinpä minulla on jotain materiaalia, mitä näyttää. Kuvat ovat marraskuulta, vähän ennen lumien tuloa. Kahvilan tiloissa oli aika sotkua ja kaikkea sikin sokin. Eli täyttä työntouhua...
Piha oli paljon hauskemmin vaiheessa...

Tämä on terassin aluetta. Tuo luukku on, jos oikein muistan, väestösuojan ulostulo. Saisikohan sen jotenkin maisemoitua? Joka tapauksessa: kiva laatoitus! Kyllä siihen saa jokusen pöydän asiakkaille.
Takana on tällä hetkellä jo rakennettu hieno L-muotoinen autokatos.

Ja nurmikko valmistui hujauksessa. Kyseessä on siirtonurmikko, joka on heti kesän alussa näin vihreä ja hieno. Pääsee heti vappuna nurmikonajopuuhiin!

Tarkkaavainen katsoja huomaa mukavat pikku kuuset nurmikon laidalla. Jouluisia. Niihin voi vuosien mittaan laittaa jouluvalot joka joulu. Näin uneksin. Takana voi myös nähdä kahvilan nurkkauksen!
Älä tallaa nurmikkoa- kyltti oli ihan paikallaan, sillä sen läpi oli mukavaa oikaista kauppaan, tuumivat lähiasukkaat. Nurmikko ei olisi sitä kestänyt, sillä sen oli tarkoitus saada juurtumisrauha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti