maanantai 11. lokakuuta 2010

Pihahommia 3.10.2010

Rakennuksen työvaiheissa on edetty jo pihahommiin. Kahvilan eteen ja sivulle on tullut oikein mukava terassialue. Saisikohan siihen kesäksi muutaman pöydän kahvitteluhetkiin?

Yksi ikkuna vielä puuttuu kahvilasta. Koko on vähän erikoinen ja se tulee omalla kyydillä tehtaalta, siitä viive.
Piha-alue on jo aivan toisenlainen kuin ihan kiihkeimmässä rakennusvaiheessa. Lautakasoja ja kuormalavoja ei juuri enää näy. Edessä on ulkoinen hissi, jolla liikutella tavaraa kerroksiin.
Tässä tehdään pohjia autokatokselle, joka reunustaa tonttia L-kirjaimen muotoisena kahdella sivustalla.

Minustako yrittäjä- kurssi on loppusuoralla ja ensi maanantaina jaetaan todistukset. Paljon hyviä asioita on opittu, vaikka kurssi olikin vain 6:n illan mittainen. Todistuksen kanssa on parempi mennä hakemaan starttirahaa.
Keskiviikkona 13.10. minulla on aika Uusyrityskeskukseen, jossa aloitamme todenteolla yrityksen perustamisen. Minulla olisi pieni tieto, että entinen kahvila Kauris olisi todellakin lopettanut toimintansa ja nimi olisi vapaa. Se olisikin hieno asia! Siltäkin kohdalta kaikki olisi mennyt paremmin kuin hyvin!!
Huomenna on myös ensimmäinen tapaaminen työkkärin henkilökunnan kanssa, odotan sitä jännittyneenä. Minulla on vähän ristiriitaisia tunteita asiaa kohtaan. No huomenna (13.10.) sen näkee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti