keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Laihdutuskuuri...

Kultsun kanssa sovimme, että nyt alkaa laihdutuskuuri. Jalat eivät kestä enää tätä valtavaa taakkaa; molempien polvet lonksuu ja lonkat natisee. Noh, teoriassa se oli hyvä ajatus...
En vain muistanut, että olin varannut viime ja tälle viikolle 2 ruoanvalmistuskurssia per vk. Tänään esimerkiksi oli "Venäläinen keittiö ja reseptejä oli varattu 22 eri ruokalajia. Meitä oli 10 kurssilaista ja lopulta teimme 19 ruokalajia, sillä 3-4 henkilöä oli jäänyt tulematta. Ja jokaista lajia oli siis pakko maistella. Nyt on olo kuin Boa-käärmeellä, kun on tullut syödyksi yhden elefantin.
Ai mitäkö me tehtiin? No minäpä kerron menun: Blinit, Kasvistartar,Kalavaahto, Lihamousse, Venäläinen silli, Talvisalaatti. Lammaspatee, Zhirinovskin silli, Jevgenin borssi, Kaalipiirakka, Kalaseljanka, (Retiisisalaatti), Stroganoff, (Pelmenit), Marinoidut sienet, Punajuurisalaatti, (Sasliki-grillattu lihavarras), Pavlova, Kevennetty Pasha, Syrnikit eli rahkaletut, (Kuuma hunajajuoma).
Suluissa olleita ei tehty.
Minä tein Lammaspateen ja paistoin blinit.
...
Ja huomenna on Suklaakurssi! Sitä olen odottanut kieli pitkällä.
Viime viikolla oli "Turkkilainen keittiö" ja "Eurooppaa ristiin rastiin" Ja joka kerta hurjat syömingit klo 20 illalla, niin kyllä siinä ei ole laihtumisesta tietoakaan. Mutta kyllä sai hyvät ruoat ja loistavat reseptit 35€ hintaan per ilta, kansalaisopistosta. Suosittelen!

1 kommentti: