perjantai 25. helmikuuta 2011

Hommat hanskassa, hanskat hukassa...Tuoli varaston nurkassa odottaa paikkaa kahvilassa. Vieläkö pitää odottaa kauan, miettii Tuoli.

Kahvinkeittimet kaipaavat hitusen äksöniä. Nyt elämä on vähän kuivaa..

Kaffepöytä tarjoo paikan maalipurkille, pulloille ja purtiloille. Mutta kivempaa olisi tarjota kunnon kahvit asiakkaille...

Onko hommat hanskassa ja hanskat hukassa!? Vai menikö siivooja-toimitusjohtaja hoitamaan jonkun pienen välihomman ja löi hanskat tiskiin.
Tosiasiahan oli, että liikehuoneiston luovutus oli 18.2.2011 ja sitten alkoi sutina. Tai jos totta puhutaan, otimme pienen varaslähdön. Timpuri teki 9 päivää töitä, sähkäri ja putkimies touhuivat omiaan, appari-Pete suhas tj:n kanssa Ikeassa ja muut työmiehet lopettelivat rakennuskohteen hommia.
Sisään tuli pakastin, jääkaappi, vessapaperia, kahvinkeittimet, astioita, siivousväliuneitä... Ja sen opin, että rahaa ei kannata laittaa mihinkään Extra-Special-superhalpa-kahviin. Maistu muuten niin pahville, laitto sitten kuinka monta kuppia puruja tahansa pannulliseen. Kuinka semmosta voi edes kahvina myydä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti