lauantai 2. huhtikuuta 2011

Kuukausi kahvilassa

Tervetuloa Kahvila Kauriiseen! Kahvila avoinna ma-pe klo 8-20, la klo 9-19 ja su klo 10-18.
Tässä sisäänkäynti. Lumia ja hiekoitussepeliä on harjattu ahkeraan loitommalle. Ja laatta näkyvissä . Olen niin onnellinen hienosta laatoituksesta sisäänkäynnin edustalla!
(kuka muistaa ne kaameat laatat Pikku Ellin sisäänkäynnissä!? Huh!)

Eräänä aamuna oli juhlallinen tunne, kun menin töihin Kauriintien kautta ja taloyhtiöllä oli lippu salossa. Varmaan ensimmäistä kertaa. Oli muistaakseni Kalevalanpäivä 28.2. ja minun oli pakko ottaa kuva lipusta. Siinä näkyy Riha-ostoskeskuksen tornikin samassa.

Maaliskuun puolivälissä tuli ikkunateippaukset logoilla ja valomainoskin sai logon. Muutama minuutti mainosten pystyttämisen jälkeen tuli nainen lounaalle, kun kertoi nähneensä mainokset... Että tästä päätellen: mainonta kannattaa aina. Ja näkyvä sellainen!
Siitä tulikin mieleen, että logon ja ulkomainonnan on suunnitellut Jorma Hauta-aho, mainostoimisto Jormainoksesta, Järvenpäästä. Aplodit ja kiitokset Jorkille!! Logo on saanut paljon kehuja ja huomiota hienosta ulkomuodostaan.

Kahvilan ikkunoissa on logot ja maininta lounaasta. Myös viikonloppuisin on silti tultu kyselemään lounasta. Kuitenkin häärin yksin töissä, joten kovin kummosta lounasta en pysty järjestämään... mutta mietitään.

Sisäänkäynti Haukantien suunnasta. Ovi jää palikin taakse piiloon. Tähän tulee kesällä 15-paikkanen terassi. Sitä odotellessa sulattelen lumia!
Ja sisällä odottaa kotoinen tunnelma ruutuverhoineen. Sain tämän hortensian Keltaisen Kammarin (Järvenpäässä) Ronilta ja Raililta ja koetan pitää sen hengissä kesään asti, jolloin sen saisi ulos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti