torstai 5. elokuuta 2010

Sisäkuvia

Yllä: Sisäänkäynti Kahvilaan

Alla: Sisäänkäynnistä kuva kahvilaan. Betonimyllyn takana on suunniteltu kassan ja vitriinien paikkaa. Seuraavaksi näkyy keittiön tai välitilan ikkuna, ja takana oleva tiiliseinä on keittiön takaseinä. Oviaukosta mennään varastotiloihin, jonne pilkottaa valoa avonaisesta varaston ovesta.

Välitilan ikkuna ja oikealla keittiö.

Keittiön suunnasta näkymä sisäänkäynnille. Oikealle jäisi kassatila/myyntitiski.

Tiilikopin oviaukko vie WC-tiloihin. Toinen WC rakennetaan tätä vastapäätä ja oviaukot ovat vastakkain. Viisto kohta on käytävärapun alaosa.

Toisella kerralla olin jo viisaampi ja otin kameran mukaan.
Tämä oli siis toinen käyntikerta ja olin vähän hämmentynein mielin. Jännitti ja ihmetytti, että tässäkö se nyt sitten on. En suorastaan pakahtunut onnesta, sillä niin monet asiat ovat vielä esteenä onnelle. Se on hirmuinen lupaviidakko, mikä on vielä ylitettävä, ennen kuin yksikään kauppa on tehty ja raha on kilahtanut kassakoneeseen... Sain tällä viikolla 12-sivuisen ohjevihkosen terveysviranomaisilta, jossa kerrottiin mitä kaikkea kahvilan liikehuoneiston pitää vaatimuksiltaan täyttää, ennen kuin yritystoiminta voi alkaa. Pitkä huokaisu, mutta kyllä tästä selvitään!!
No. Tervetuloa tutustumaan betoniseiniin. Toivottavasti pienen ehostuksen jälkeen ne ovat hieman kutsuvammat. Mutta tässä voi todeta, että "mistä pienet kahvilat on tehty?"!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti